Groep 8 Feest op 17 januari in Club N201

Aalsmeer – Alle groep 8 leerlingen van Aalsmeer en Kudelstaart opgelet! Op vrijdag 17 januari zijn jullie eindelijk aan de beurt om een geweldig feest te beleven. Club N201 opent de deuren voor een speciaal feest voor alle aanstaande brugklassers. Alle negen basisscholen van Aalsmeer en Kudelstaart zijn uitgenodigd en het belooft voor de zestiende keer een gigantisch feest te worden.

Na het geweldige succes van voorgaande jaren zijn jullie nu eindelijk aan de beurt. Na het zwoegen voor de toetsen en voordat je de open avonden afloopt, nog even uit je dak gaan! De kaarten worden uitgedeeld door de meesters en juffen van groep 8.

Bij binnenkomst van het feest wordt aan de deur de entreeprijs van 6 euro betaald. In deze kosten zit een consumptie en wat lekkers. Ook de garderobe is inclusief. Verdere consumpties worden voor 2,50 euro verkocht.

All copyrights reserved

Line Up

Het Groep 8 Feest is een initiatief van Eric Spaargaren en wordt georganiseerd in samenwerking met De Binding. Een line up van verschillende lokale DJ’s zorgen voor de beste muziek. Via de Instagram pagina kun je jouw lievelingslied alvast aanvragen.

White, neon en fluor

De meesters en juffen van groep 8 zijn van harte welkom om te komen kijken/feesten. Het Groep 8 Feest begint op 17 januari om 19.30 uur en de deur sluit om 20.30 uur. Tot 22.30 uur wordt er gefeest in de discotheek langs de Zwarteweg. De deur zal opengaan vanaf 22.15 uur. Daarna kunnen de ouders de kinderen weer ophalen bij de deur van de N201.

De organisatie roept alle groep 8-ers op om in witte en neon/fluor kleding te komen. Ouders dienen rekening te houden met de beperkte parkeerruimte. Meer informatie (ook voor ouders) is te vinden op de www.groep8feest.nl

Foto’s: Laurens Niezen