Wintermarkt: Veel regen, wel gezellig!

Aalsmeer – Het zat de organisatie van de wintermarkt in het Centrum afgelopen zaterdag 9 december niet echt mee. Bij het inrichten van de stands viel er een flinke regenbui en ook tijdens de markt hadden de kraamhouders te maken met enkele hele flinke plensbuien. En dat was jammer, want er werden allerlei leuke en verschillende artikelen te koop aangeboden.

De Wereldwinkel had in haar kraam de bij velen bekende mazzeltas en deze vond weer gretig aftrek. Ook kerstdecoraties waren te koop, leuk houtsnijwerk, kinderkleding, jassen, overhemden voor mannen en spijkerbroeken voor lage prijzen. Ook aparte tassen, diverse (zelfgemaakte) sieraden, portemonnees en onder andere allerlei huisjes en dingen om de vogels in de tuin te voeren.

Ook enkele verenigingen waren aanwezig, de politieke partij D66 zette zich in de kijker en ondermeer werden bloemen voor Serious Request verkocht. De innerlijke mens kon zich warmen aan oliebollen en versgemaakte erwtensoep. Voor een gezellig (kerst)sfeertje droeg een kerstmannen-orkest zorg.

Gelukkig voor alle deelnemers en de organisatie (Meer Aalsmeer) hadden toch veel inwoners de moeite genomen om naar het Centrum te kopen. Gewapend met paraplu namen allen de tijd om de artikelen in de kramen te bekijken. Wie overigens in de late middag een bezoek bracht aan de Wintermarkt had mazzel, de laatste twee tot bijna drie uur is het droog gebleven en was er zelfs af en toe een waterig zonnetje te zien. Jammer van het weer, maar toch wel heel gezellig deze extra reuring in het Centrum!

Foto: www.kicksfotos.nl