Wethouder v/d Hoeven stopt na maart 2018

Aalsmeer – Opmerkelijk nieuws zojuist uit de politiek. Waar velen waarschijnlijk dachten dat wethouder Gertjan van der Hoeven tijdens de gemeenteraadsverkiezingen in maart 2018 Aalsmeerse Belangen zou gaan aanvoeren, als lijsttrekker de ‘kar’ trekken, heeft het mis. Goed mis, want de wethouder van onder andere sport en cultuur houdt de politiek na de verkiezingen voor gezien.

Op facebook schrijft hij: “Ik heb besloten dat ik na de gemeenteraadsverkiezingen van 21 maart 2018 niet beschikbaar ben om lid van de gemeenteraad of wethouder van Aalsmeer te worden. Ik heb bijna 12 jaar deel uit gemaakt van het gemeentebestuur waarvan 8 jaar als wethouder.

Een enerverende periode waarin ik me – samen met vele anderen – met passie heb ingezet voor een mooie toekomst van Aalsmeer. Nu is voor mij de tijd gekomen om nieuwe wegen in te slaan. De komende maanden blijf ik mij natuurlijk voor de volle honderd procent inzetten voor de inwoners en ondernemers in Aalsmeer.”

Foto: Wethouder Gertjan van der Hoeven tijdens de huldiging van jeugdkampioenen handbal, schermen en rolstoeltennis.