Werelds koken met de Wereldwinkel

Aalsmeer – De uitgave ‘Wereldnieuws’ van de Wereldwinkel werd deze week bezorgd bij de redactie. In het blad, dat twee keer per jaar verschijnt, worden medewerkers voorgesteld, informatie gegeven over activiteiten en nieuwe producten worden besproken. De uitgave wordt niet automatisch huis aan huis verspreid. En dat is best jammer, want er staan ook heerlijke recepten in.

Deze keer een maaltijdsoep van zoete aardappel en rode curry. Klaar in twintig minuten en dat is in de drukte van het weekend mooi meegenomen. En voor iets lekkers bij de koffie of thee heeft de Wereldwinkel ook nog een heerlijk recept. Honing boterkoek met gekarameliseerde pecannoten. Bereid in slechts 10 minuten, daarna nog wel even ongeveer 25 minuten de oven in.

Alle producten voor deze gerechten en vele andere lekkernijen zijn verkrijgbaar in de Wereldwinkel in de Zijdstraat 15. Op zaterdag open van 9.30 tot 17.00 uur. Voor grootverbruikers heeft de Wereldwinkel overigens een webshop. Handig voor bedrijven, horeca, scholen, kerken of voor een fairtrade feestje. Kijk hiervoor en voor de benodigdheden en het bereiden van de recepten op www.wereldwinkelaalsmeer.nl.

Smakelijk weekend!