Vrijdag tegelwippen in Zijdelwaard

Uithoorn – Op vrijdag 28 juni vindt de derde wijkactie rondom het NK Tegelwippen plaats, deze keer in Zijdelwaard. Tijdens de wijkactie neemt de gemeente uw tegels in ontvangst. De medewerkers delen regentonvouchers uit aan iedereen die meer dan 0,5 m2 tegels inlevert. Degene met de meeste ingeleverde tegels van de hele wijk wint gratis tuinadvies van hovenier Wesselings. Dus kom tussen 11.00 en 15.00 uur langs op het Zijdelwaardplein en lever uw tegels in. In het centrum werden eind mei 27 tegels ingeleverd. Kan Zijdelwaard daar overheen?  

Bij het NK Tegelwippen strijden gemeenten met elkaar wie de meeste bestratingstegels vervangt door beplanting. Gemeente Uithoorn neemt het op tegen buurgemeenten Ouder-Amstel en Diemen. Hoewel we voortvarend begonnen, ligt Diemen inmiddels aan kop met 4.120 tegels. Onze gemeente volgt met 2.548 tegels. Ouder-Amstel kruipt steeds dichterbij: 1.074 tegels. Werk aan de winkel dus. 

Tegeltaxi
Liever niet met uw tegels naar de wijkactie? Vraag de tegeltaxi aan via de button op de website www.uithoorn.nl/tegelwippen. Dan worden de tegels opgehaald; ze tellen gewoon mee voor de wijkscore!

Foto: gemeente Uithoorn