Speciale, laatste Bandbrouwerij 2017

Aalsmeer – Aanstaande vrijdag 15 december is de laatste Bandbrouwerij van dit jaar in N201. Het cultuur- en muziekcentrum is daarna een paar weekjes gesloten rond de feestdagen voor onderhoud en meer. De laatste keer in 2017 wordt natuurlijk extra speciaal met onder andere een live optreden van ‘Tobacco Flavoured Kisses’.

Muzikale broedplaats

Het was weer een bewogen jaartje voor de Bandbrouwerij. Veel nieuwe gezichten hebben de weg naar de wekelijkse muzikale broedplaats gevonden en er is veel goeie muziek gemaakt, veel gelachen en er zijn veel nieuwe vriendschappen ontstaan. Daarnaast hebben diverse bands en muzikanten die vaak te zien waren bij de Bandbrouwerij opgetreden in café Joppe, op het Flowerfestival, Swag aan de 2e Zijweg in Mijdrecht en zelfs tijdens de Feestweek Aalsmeer! Bovendien is De Bandbrouwerij nu ook maandelijks te vinden in Mijdrecht, zodat ook daar alle muzikaal talent sinds kort een plek heeft om elkaar te vinden en samen te jammen.

Catchy eigen sound

Een aantal muzikanten speelt in eigen bandjes en één daarvan is het nog piepjonge Tobacco Flavoured kisses. Opgericht in 2015 en geïnspireerd, door zowel het geluid van de jaren zestig als door moderne rock en grunge van bands als Arctic Monkeys, The Strokes en The Beatles levert dat een lekkere catchy eigen sound op waarmee de band de vaderlandse podia gaat veroveren! Aanstaande vrijdag is de band te zien tussen de jamsessies door op het podium.

Jammen

Daarnaast kan er natuurlijk volop gejamd worden door iedereen die dat maar wil. Publiek is uiteraard ook welkom om te komen luisteren, een drankje te doen en te zien hoeveel muzikaal talent er momenteel is in de regio. Bovendien staan er mooie nieuwe speciaalbieren op de kaart en wordt er gratis bittergarnituur rondgedeeld om de laatste avond extra gezellig te maken.

N201 aan de Zwarteweg is vrijdag 15 december open vanaf 20.00 uur, toegang is gratis. Meer info, foto’s en filmpjes zijn te vinden op de facebook-pagina van de Bandbrouwerij.