Voetbalwinst voor FCA en RKDES

Aalsmeer – Geen sneeuw dit weekend, wel veel regen, maar het grootste deel van alle voetbalwedstrijden ging zaterdag en zondag gewoon door. FC Aalsmeer had zaterdag 16 december Vitesse Delft op bezoek aan de Beethovenlaan. De fans langs de lijn zagen Aalsmeer met 2-0 winnen. De doelpunten zijn gemaakt door Burak Sitil (via een penalty) en door lulinho Martins.

FC Aalsmeer zondag wachtte de volgende dag een uitwedstrijd tegen Kickers’69 in Leimuiden. De wedstrijd werd op het laatste moment afgelast.

Voor RKDES ging ‘uit’ tegen Stompwijk zondag 17 december wel door. De Kudelstaarters waren op dreef en er werd goed gespeeld. Stompwijk had het nakijken. De rust gingen de ploegen in met 0-3 voor RKDES. De tweede helft werd het nog even spannend, Stompwijk wist twee keer de bal achter de doelman te krijgen. De voetballers van RKDES waren echter vast van plan om de winst mee terug naar Kudelstaart te nemen en bleven geconcentreerd spelen. Ook RKDES wist de bal nog twee keer in de touwen te schoppen. Eindstand 2-5 voor Kudelstaart. De doelpunten zijn gemaakt door Robin v/d Steeg (1x) en Indy v/d Koert (4x).