Voetbal: Weekend van gelijk spel

Aalsmeer – Dit weekend konden de eerste teams van FC Aalsmeer en RKDES Kudelstaart dichtbij huis aangemoedigd worden. FCA zaterdag kreeg AMVJ op bezoek aan de Beethovenlaan. De ploeg uit Amstelveen staat hoog genoteerd in de competitie, maar hier bleek Aalsmeer geen boodschap aan te hebben. FC Aalsmeer wist op voorsprong (1-0) te komen en lang leek het dat de winst in Aalsmeer zou blijven. Bijna aan het einde van de wedstrijd wist AMVJ toch de gelijkmaker te maken. Eindstand: 1-1.

Aan de Wim Kandreef vond zondag 13 oktober de ‘dorpsderby’ FC Aalsmeer tegen RKDES Kudelstaart plaats. Tijdens de voorgaande wedstrijden bleef de strijd onbeslist en ook dit keer was er geen winnaar en geen verliezer. FCA en RKDES wisten beiden een keer te scoren. De punten werden gedeeld: 1-1 was de eindstand.

Volgens vele toeschouwers was het deze keer overigens wel een aantrekkelijke wedstrijd om naar te kijken. Er werd zoals voorgaande ‘dorpsderby’s’ niet passief, maar juist heel actief en attractief gevoetbald. Er is langs de lijn genoten van beide teams door de vele toeschouwers.

Foto: www.kicksfotos.nl (FCA zaterdag).