Vijfde kerstmarkt Lions Ophelia

Aalsmeer – De overdekte kerstmarkt van de dames van Lionsclub Aalsmeer Ophelia in de Historische Tuin op 13 en 14 december aanstaande heeft dit jaar een extra feestelijk tintje en wel vanwege haar eerste lustrum! Net als vorig jaar is deze vijfde kerstmarkt niet alleen op zaterdag, maar ook al op vrijdag van 16.00 tot 20.00 uur geopend.

Kerstspulletjes en kerstbomen

In de vele kramen in de Historisch Tuin en de boerderij worden onder andere kerstspulletjes, keramiek, sieraden, lifestyle artikelen en andere bijzondere kerstcadeautjes te koop aangeboden. Ook kunnen dit jaar weer prachtige kerstbomen aangeschaft worden. De bezoekers kunnen verder genieten van zelfgebakken taarten en van winterse hapjes en drankjes die bijdragen aan de kerstsfeer.

Livemuziek en veiling

De zeer getalenteerde zanger en gitarist Jasper Schouten en enkele koren verlenen hun medewerking: Jasper zal vrijdagavond om 18.30 uur en om 19.30 uur optreden, op zaterdag zingt om 12.00 uur kinderkoor De Kudelkwetters. Coos Buis zal maar liefst drie keer zijn glansrol als veilingmeester vervullen: op vrijdagavond om 19.00 uur en op zaterdag om 13.00 en om 16.00 uur. Tevens is er weer een loterij met prachtige prijzen.

Opbrengst voor Historische Tuin

De toegang tot de kerstmarkt is via het Praamplein en via de Uiterweg. De opbrengst van de kerstmarkt komt dit jaar geheel ten goede aan Stichting Historische Tuin. De kerstmarkt is geopend op vrijdagavond van 16.00 tot 20.00 uur en op zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur. De dames van Lions Club Ophelia en alle deelnemers hopen vele bezoekers te mogen verwelkomen. Noteer dus alvast 13 en 14 december in de agenda!