Vierluik fleurt flat in Kudelstaart op

Kudelstaart – Op de flat langs de Mijnsherenweg, net voor het winkelcentrum, is donderdag 18 mei, een prachtig vierluik onthuld. De levensgrote schilderijen zijn gemaakt door Bob van den Heuvel en met lente, zomer, hersft en winter op het water wordt de Westeinderplassen dichter naar het centrum gehaald. Op ‘vier seizoenen aan de Poel’ zijn onder andere vogels, een zeilboot, de watertoren en ijsschotsen te zien.

De panelen van van circa 2.40 hoog en 1.20 meter breed luisteren de kale muur van het appartementencomplex op. Een idee van de Bewonerscommissie ter verfraaiing en aankleding van Kudelstaart. Woningbouwvereniging Eigen Haard stelde geld voor dit project beschikbaar. De uitvoering hebben de leden van de Bewonerscommissie zelf ter hand genomen met hulp van Janna van Zon, de eigenares van het Huiskamermuseum, en Bob van den Heuvel.

Het vierluik was omhangen met een grote strik voor de officiële ‘opening’, die werd verricht door afgevaardigden van de Bewonerscommissie en Eigen Haard in bijzijn van een kleine vijftig belangstellenden, waaronder wethouder Gertjan van der Hoeven van cultuur.