Verlies en gelijk spel voor voetballers

Aalsmeer – Een spannende voetbalwedstrijd wachtte zaterdag 4 november aan de Beethovenlaan. Het nog ongeslagen FC Aalsmeer kreeg Volendam op bezoek. Geen onbekende tegenstander voor de Aalsmeerders Vorig seizoen troffen de twee ploegen elkaar twee keer. Thuis won Aalsmeer met 2-1 van de Volendammers, de uitwedstrijd aan het einde van de competitie werd met 3-1 verloren. Gewaagd aan elkaar dus. Er was veel publiek naar het complex in de Hornmeer gekomen, maar ondanks de ‘dikke’ support wist Volendam de winst naar zich toe te trekken: 1-3.

RKDES wachtte zondag 5 november een streekderby. Nicolaas Boys uit Nieuwveen kwam voetballen in Kudelstaart. De ploeg werd met veel gezelligheid ontvangen. Na afloop wachtte zelfs een heuse feestmiddag met muziek van dj Frits Heeren. Voor RKDES werd het een feestje met een wrang randje. Nicolaas Boys ging naar huis met 0-2 winst in de pocket.

FC Aalsmeer zondag moest de gemeente uit voor een voetbalwedstrijd in Zoeterwoude tegen SJZ. Vorige week wist Aalsmeer in de laatste minuten 2-1 winst te boeken tegen Rijnland. Ook SJZ bleek een taaie tegenstander. Geen punten voor beide ploegen. Er zijn diverse aanvallen door zowel Aalsmeer als SJZ opgezet, maar niet verzilverd met een doelpunt. Eindstand: 0-0.

Foto: www.kicksfotos.nl. FC Aalsmeer zaterdag thuis tegen Volendam.