Valentijnactie Amstelplein valt in de smaak

Uithoorn – Twee lieftallige dames op rolschaatsen begroetten het winkelende publiek zaterdag op het Amstelplein met een tray vol lekkernijen. Een verlegen meisje koos voor een rode hartjeslolly en een ouder stel stond even stil voor een liefdeszoen. Een mevrouw kon niet kiezen tussen de donut of een hartjesspekje en nam ze maar alle twee. “We maken er een feestje van vandaag”, riep Nadine vrolijk, terwijl ze samen met Zoë door het winkelcentrum wervelde in hun rode jurk met rode vleugels.

De mensen waren verrast door de aangeboden zoetigheid en reageerden positief. Een jongetje weigerde het snoepgoed, want hij had net zijn tanden gepoetst. Ook een jongedame trotseerde het aanbod, omdat ze geen suiker meer at. Maar de meeste mensen sloegen het verleidelijke lekkers niet af. Jong en oud genoot van de gezelligheid die het rollerskates promoteam met zich meebracht.

Met deze sympathieke actie wilde het winkelcentrum alvast de aandacht vestigen op komende Valentijnsdag. Een jongeman had zijn slag al geslagen en liep zelfverzekerd met een roze tasje rond. Het was zeker niet moeilijk om een geschikt Valentijncadeau voor een geliefde te vinden bij al deze verschillende winkels onder één dak.