Toch kamp voor groep 8 OBS Kudelstaart

Kudelstaart – Donderdag 11 juni begon het kamp voor groep 8 van OBS Kudelstaart. Eerst de slaapspullen op school brengen en toen op de fiets naar het Amsterdamse bos om te gaan klimmen bij Fun Forest. Het middagprogramma was bij Funmania.

Toen de leerlingen weer op school kwamen stonden de pannenkoeken klaar die door ouders waren gebakken. ‘s Avonds stond nog een vossenjacht met docenten en ouders op het programma. Daarna lekker ‘slapen’. Dit was wel heel bijzonder om dat op school te mogen doen.

Vrijdag 12 juni bleef tot tien minuten voor aankomst een verrassing waar de kinderen heen zouden gaan. Er werd een bezoek gebracht aan: Walibi! Van 10.00 tot 17.00 uur hebben de jongens en meiden daar doorgebracht. Wat hadden ze prachtig weer en wat hebben ze genoten.

Bij terugkomst op school hadden ouders een barbecue geregeld. De leerlingen hebben de avond afgesloten met een film. Toen weer lekker ‘slapen’. Het kamp is ‘s ochtends met een ontbijt afgesloten. Geweldig dat de kinderen van de OBS Kudelstaart hun basisschooltijd toch nog op een fantastische manier kunnen afsluiten.