Stichting Sinterklaas in Aalsmeer bedankt!

Aalsmeer – Het team van de Stichting Sinterklaas in Aalsmeer heeft zich de afgelopen weken de benen uit het lijf gelopen, vooral de laatste dagen voor het Sinterklaasfeest was het druk, maar de heren en dames hebben het met heel veel plezier gedaan. Het begon met indrukwekkende intochten waarvoor graag door velen de kou werd getrotseerd.

Eenmaal aan land, begon de pret. Bezoekers aan winkelcentra zijn verrast op de Sint en veel Pieten, een groot aantal scholen is bezocht, er is binnen gestapt bij diverse bedrijven, volwassenen hadden pret tijdens de Grote Sint en Pieten Bingo en natuurlijk zijn ook de oudere inwoners niet vergeten. Afgelopen woensdag 29 november is het Sintfeest op speciale wijze gevierd in zorgcentrum Aelsmeer. De bewoners hebben genoten van de Goedheiligman, die alle tijd voor hen nam en geintjes uithaalde, net als de Pieten overigens. Er is flink gelachen en over het bezoek zal nog lang nagepraat worden.

De Stichting Sinterklaas in Aalsmeer bestaat uit een groep enthousiaste inwoners en allen kijken zelf ook al weken van tevoren uit naar alle gekkigheid rond dit feest voor jong en oud. Zo’n drie weken lang is honderd procent inzet gegeven om iedereen in Aalsmeer en Kudelstaart een geweldige Sinterklaasperiode te geven. Het is gelukt hoor, in één woord geweldig! Dank allemaal voor jullie enthousiasme en voor alle vrolijkheid in de gemeente. Elders in deze krant nog even nagenieten van allerlei leuke Sintacties.

Foto: www.kicksfotos.nl