Start tweede blok Jeugdsportpas

Aalsmeer – In de maand februari kunnen kinderen van het basisonderwijs weer kennis maken met vele sporten, want dan organiseert Sportservice Aalsmeer het tweede blok van de JeugdSportPas Aalsmeer. De sporten van het eerste blok zijn onder andere badminton, judo, verschillende dansvormen, onder andere hip hop en breakdance, (beach)-volleybal en ritmische gymnastiek. Inschrijven kan via de website: www.sportserviceaalsmeer.nl. Kinderen kunnen tot en met 5 februari inschrijven voor het tweede blok.

De Jeugdsportpas is een sportstimuleringsproject om kinderen van de basisschool te helpen bij het maken van de juiste sportkeuze. Kinderen uit de groepen 3 tot en met 8 (en soms ook groep 1 en 2) kunnen zich inschrijven voor vier kennismakingslessen voor verschillende sporten bij lokale verenigingen. Op deze manier maken ze kennis met de sport en proeven de sfeer binnen de vereniging. De kosten zijn 5 euro per sport per kind.

Voor informatie kan contact opgenomen worden met Tom Schutte van Sportservice Haarlemmermeer: Parklaan 26a, 06-39790182, tschutte@sportservicehaarlemmermeer.nl