Sinterklaasfeest in Place2Bieb

Kudelstaart – Op zaterdag 2 december organiseerden de jongeren van Place2Bieb (De Binding en Dock) in samenwerking met buurtbewoners Diana en Richard en de winkeliersvereniging een Sinterklaasfeest voor kinderen uit de buurt.  

Door de aanschaf van een strippenkaart, konden kinderen zich laten schminken, pepernoten bakken en pakjes in schoorstenen gooien. Ook verzorgde DJ Piet een gezellige stoelendans. Bij een volle strippenkaart mocht er een cadeautje getrokken worden. Deze prijzen werden mede mogelijk gemaakt door de inzamelactie van de Albert Heijn op het Praamplein; de goedzak actie.

In totaal zijn er ruim 50 kinderen naar Place2Bieb gekomen. Ook Sinterklaas kwam vanuit het winkelcentrum nog even langs om een kijkje te nemen. De verkochte strippenkaarten en de baropbrengst hebben bij elkaar gezorgd voor een leuk startbedrag voor Serious Request 2017.

Dit zal de komende weken meer worden, aangezien de jeugd uit Kudelstaart meerdere acties organiseert in de maand december voor het goede doel. Houd de krant goed in de gaten voor activiteiten vanuit de jongeren of kijk op de website www.dock.nl of www.debinding.nl.