Sint en Pieten Bingo: Geweldige avond!

Aalsmeer – Het zijn drukke tijden voor Sinterklaas en de Pieten. De agenda’s puilen uit, vooral in het weekend. Kinderen blij maken is natuurlijk het belangrijkste, maar ook aandacht geven aan ouderen en soms aan ‘gewone’ volwassenen. Zoals afgelopen zaterdag 25 november tijdens de ultieme Sint en Pieten Bingo in The Beach. Een avondje ontspannen lol maken voor de goedheiligman, zijn hulpklazen en alle Pieten. Gewoon gekkigheid en gezelligheid voor iedereen, met voor de gasten nog een mogelijkheid om met een prijs naar huis te gaan.

De Sint en Pieten Bingo was een theaterspel met Sinterklaas in vrijetijdskleding, Pieten in pak, een cowboy Piet met mondharmonica en een cowboy Sint op een paard, dansende Goedheiligmannen, muziek van Kees en Marcel en onder andere een optreden van een heel wel heel aparte Marilyn Monroe. Wat een gezelligheid en wat is er veel gelachen.

De organisatie, Sinterklaas in Aalsmeer, laat weten een geweldige avond te hebben gehad. “Wat een voorbereiding, maar wat hebben wij genoten van jullie als gast bij de Sinterklaas Bingo.” Liefst 600 gasten en dat vergt inderdaad veel organisatietalent, maar dat is wel toevertrouwd aan deze groep, die als motto ‘als het maar gezellig is’ heeft. Er wordt vast nog lang nagepraat over deze ‘aparte’ avond… Donderdag meer in de ‘papieren’ krant.

Foto: www.kicksfotos.nl