Prins Richard: Magisch carnaval in 2020

Kudelstaart – Veel animo was er afgelopen zaterdag 9 november voor het Kudelstaarts Avondje Knallen in het Dorpshuis. Het feest wordt georganiseerd door De Pretpeurders als eerste carnavalsactiviteit. Het thema van carnaval 2020 wordt bekend gemaakt en hier zijn de heren en dames bouwers voor de grote optocht uiteraard heel nieuwsgierig naar.

Ze moesten echter nog even geduld hebben, want eerst werd de nieuwe Prins carnaval voorgesteld. Prins Marco heeft na twee jaar de scepter overgedragen aan Prins Richard (Zethof) de Eerste. Aan Prins Richard de eer om het thema te onthullen: 2020 wordt een ‘Magisch carnaval’. Marco blijft overigens wel als bestuurslid betrokken bij de Pretpeurders.

Ook kon tijdens de feestavond kennis gemaakt worden met de nieuwe Jeugdprins Stein en Jeugdprinses Maud. Al met al was het Avondje Knallen een heel gezellige ‘opwarmer’ voor de echte carnavalsviering in februari.

Van links naar rechts: Adjodant Ronald Stolwijk, Prins Richard Zethof en Grootvorst Nico Otto. Foto’s: www.kicksfotos.nl