Eigenaren gestolen spullen gezocht

Aalsmeer – Afgelopen week heeft de politie een man aangehouden die gestolen goederen in zijn bezit had. Bij zijn verblijfplaats hebben agenten nog meer gestolen goederen aangetroffen. De meeste van deze spullen zijn inmiddels teruggegeven aan de rechtmatige eigenaar.

Nu zijn er nog spullen die de politie niet aan een aangifte kunnen linken, maar waarvan het vermoeden wel is dat deze goederen ook gestolen zijn. Het betreft onder andere een radio van het merk De Walt, een kleine boormachine, een accu, een grasmaaier, een gereedschapskist en tools van Werckman (zie foto).

Inwoners waarbij ingebroken is en die nog steeds goederen missen wordt aangeraden zo veel mogelijk de bijzonderheden door te geven aan de politie, inclusief het proces-verbaalnummer van de aangifte. De politie kan dan een en ander verifiëren.

Dat reeds veel van de gestolen goederen terug gegeven konden worden aan de rechtmatige eigenaar is dankzij een nauwkeurige aangifte. Schrijf zoveel mogelijk serienummers en bijzonderheden van uw eigendom op, zodat deze gebruikt kunnen worden als het onverhoopt gestolen wordt. In ieder blijkt dat aangifte doen loont. En schuren en bergruimtes goed afsluiten (ook overdag) overigens ook!  

Foto: Politie Aalsmeer Uithoorn