Nog geen nieuwe asfaltlaag op Dreef

Aalsmeer – De geplande asfalteringswerkzaamheden aan de Dreef en Zwarteweg gaan aanstaande zaterdag 16 december niet door. Dit in verband met de weersomstandigheden, zo laat de gemeente weten. Er gaat een nieuwe datum vastgesteld worden.

De bedoeling was dat de Dreef opnieuw geasfalteerd zou worden en het laatste gedeelte van de rotonde bij de Dreef voorzien zou worden van een extra deklaag, zodat deze eindelijk in z’n geheel open kan voor verkeer. De Dreef is in de Hornmeer een belangrijke verkeersader en dus had de gemeente allerlei omleidingen bedacht en er zouden verkeersbegeleiders ingezet worden om al het verkeer in de goede richting te helpen.

Deze heren en dames hebben een dagje vrij, ze worden op een nieuwe, nog te bepalen datum opgeroepen. En voor inwoners betekent dit uitstel: Geen hinder aanstaande zaterdag in de Hornmeer, natuurlijk binnenkort wel een dagje. Het scenario qua omleidingen, etc. in deze ligt klaar bij de gemeente. Waarschijnlijk gaat weer gekozen worden voor een zaterdag.