Muziek met Kees, Marcel en Rob

Aalsmeer – Er wachten weer allerlei leuk activiteiten deze week en komend weekend. Vooral liefhebbers van muziek zitten op rozen. Op donderdag 26 januari wordt in The Beach de derde ronde gehouden van quiz Popkenner Aalsmeer. De deelnemers gaan getest worden op kun muziekkennis in verschillende rondes. De vragen gaan over muzikanten, titels van liedjes tot het raden van artiesten. Voor deze hits van deze sterren staat zanger en gitarist Rob Taekema garant. Deelnemen staat open voor iedere popkenner. Voor muzikanten organiseert The Beach op zondag 29 januari de inmiddels bekende jamsession Plug & Play. Het open podium heet gitaristen, bassisten, drummers, zangers, blazers (m/vr) van harte welkom. Kijk voor meer informatie over beide activiteiten op www.thebeach.nl.

De nieuwjaarsparty vierden Kees Markman en Marcel Wilkes in The Beach (zie foto), maar zondag 29 januari verhuizen de platenbakken naar In de Zotte Wilg aan de Uiterweg voor een gezellige en swingende Dance Classic Show. Iedere bezoeker mag gaan snuffelen in de platenbakken en een favoriet nummer aanvragen. Kees en Marcel hebben zin in een knallend feestje met hopelijk veel bezoekers. Aanvang is 15.00 uur, toegang gratis.

Akoestische Avonden

En vrijdag 27 en zaterdag 28 januari presenteert Bacchus weer de jaarlijkse Akoestische Avonden. Muzikaal Aalsmeers laat zich hier zien en horen en natuurlijk ook talent uit de regio. Het leuke aan de akoestische avonden is dat Aalsmeerse bandjes zo rond december met elkaar om de tafel gaan, muzikanten onderling mengen en gelegenheidsbandjes vormen. Ook worden ‘blokken’ gepresenteerd met liedjes van een en dezelfde band of bekende zanger/zangeres. Dit jaar wordt de zaterdag wel heel speciaal met een optreden van de Hobo String Band in originele samenstelling uit 1970.