Meld u voor een Flitsontmoeting

Uithoorn – Onbekend maakt onbemind. Daarom organiseert de gemeente Uithoorn in het kader van het project ‘Dit Zijn Wij Uithoorn!’ diverse ontmoetingen tussen dorpsgenoten. Zoals de ludieke ‘Flits-ontmoeting’, op zaterdag 4 november in de Thamerkerk. 

Wethouder José de Robles, aanjager van ‘Dit zijn Wij Uithoorn!’: “We gaan op een laagdrempelige manier een kennismakingsspel doen. Gezelligheid en een leuke middag gegarandeerd, evenals leuke ontmoetingen en kennismakingen met andere inwoners! Ben je benieuwd naar wie gemeente Uithoorn maken? Kom dan naar de Thamerkerk!”

De Flitsontmoeting vindt plaats op zaterdag 4 november, van 15.00 tot 17.00 uur. Locatie: Thamerkerk, Amsteldijk Noord 1 in Uithoorn. Deelnemers van de Flitsontmoeting hoeven, behalve een goed humeur, niks mee te nemen/brengen. Na afloop is er een drankje en hapje. Aanmelden voor de Flitsontmoeting kan nog tot vrijdag 27 oktober. Ga naar www.uithoorn.nl/flitsontmoeting.

“Dit Zijn Wij Uithoorn! is een project van de lange adem,” legt wethouder De Robles uit, “bedoeld om de sociale cohesie tussen inwoners te versterken. Dat gebeurt niet van de ene op andere dag. Maar met kleine stapjes kom je vooruit. Bijvoorbeeld door het organiseren van ontmoetingen. Tussen oud en jong, rijk en arm, Kwakelaar en Uithoornaar. Samen maken we gemeente Uithoorn.”

Meer weten over het project? Kijk op www.ditzijnwijuithoorn.nl