Koopavond met Pietje Pin in Centrum

Aalsmeer –Vrijdag 1 december is het Sinterklaas koopavond in het Centrum, vrijwel alle winkels in het hele centrum zijn tot minimaal 20.00 uur geopend. Vanwege de innige band van het centrum met de organisatie ‘Sinterklaas in Aalsmeer’ is de Sint samen met zijn Pieten ook in het centrum te vinden.

Het leuke nieuws is dat Pietje Pin ook meekomt. Deze betaalpiet zal tijdens de koopavond aankopen van klanten in nog onbekende winkels afrekenen met de pinpas van ondernemersfonds Meer Aalsmeer.

Zijn budget is 500 euro voor twee uurtjes winkelen, dus hij gaat heel wat klanten blij maken. Kom ook vrijdag winkelen in het Centrum en wie weet loopt u/jij Pietje Pin tegen het lijf.

Maak tekening voor Sint

Op facebook was het volgende bericht van Sinterklaas te lezen: ‘Het viel ons vannacht weer op dat er steeds minder gezongen wordt en dat Sinterklaas amper tekeningen krijgt. Dat kan echt niet hoor, kinderen.’

Omdat niet iedereen facebook leest, bij deze de oproep aan kinderen om een mooie tekening of kleurplaat te maken en die vrijdagavond 1 december persoonlijk te komen overhandigen aan Sinterklaas. Een liedje voor hem zingen mag natuurlijk ook. Kijk voor meer informatie op: www.meeraalsmeer.nl