KnA orkest Paasbrunch

Uithoorn – Wat was het weer gezellig op onze jaarlijkse Paasbrunch van het orkest van  KnA  Op zaterdag 31 maart 2024 was het weer zo ver. Ieder jaar organiseren de orkestleden en het bestuur van KnA  een heerlijke Paas maaltijd  om samen te eten, drinken en te kletsen.

Elk orkestlid neemt een heerlijk gerecht mee. Enkele leden laten zien dat ze niet alleen kunnen spelen maar ook heerlijk kunnen koken, zoals zelfgemaakte soep, heerlijke plaattaart met vers fruit, tiramisu enz. Ons erelid, klarinetspeler Jan Valentijn zorgde zoals altijd weer  voor vers gezette koffie en thee en schonk goed gemutst regelmatige onze mokken vol. Ook organiseerde onze saxofonist Maureen weer de jaarlijkse inzameling van heerlijke levensmiddelen voor “help ons helpen” De leden nemen extra paasbenodigdheden  mee om te kunnen doneren aan gezinnen die het niet zo breed hebben.

Wil je je bij dit gezellige KnA orkest aansluiten? dat kan. Heb je ooit een instrument gespeeld? Maar ligt deze nu op zolder. En denkt wat zonde, ik zou het toch wel weer eens willen proberen. Meld je dan aan bij kna.secretariaat@gmail.com, of kom eens langs op dinsdagavond bij de repetitie van het orkest, Olv Dick Hesselink van 20.00 uur tot 22.00 uur. KnA muziekgebouw Legmeer 49 Uithoorn