Kerstverschieting bij HBV Target

Kudelstaart – Afgelopen donderdag 14 december werd er bij handboogvereniging Target de traditionele kerstwedstrijd verschoten. Dit is een wedstrijd waarin niet voorop staat om de beste te zijn, maar om in gemoedelijke sfeer ludieke doelen te raken. Tevens worden bij dit soort funwedstrijden alle klassen door elkaar gehaald, wat een prima gelegenheid biedt om ook eens met wat andere schutters kennis te maken.

Vanuit het bestuur van Target was het verzoek geplaatst op de algemene ledenvergadering of er leden waren die een funwedstrijd zoals deze wilden organiseren. Vanuit deze groep hebben zich twee jeugdleden gemeld om de kerstwedstrijd te regelen, Britney Bos en Carmen Terlouw. Deze twee jongedames hadden enorm hun best gedaan om namaakcadeaus in te pakken met kerstpapier waarop de schutters  konden mikken. Tevens hadden zij gezorgd voor leuke en toepasselijke prijzen voor de winnaars.

Op deze avond was iedereen een winnaar, omdat er in een fijne ambiance een leuk evenement was georganiseerd waarbij ook na de wedstrijd nog lang werd nagepraat. Het bestuur van HBV Target is trots op zulke jeugdleden en omdat de jeugd de toekomst heeft zit er vast nog het nodige in het vat. Meer over handboogsport op: www. hbvtarget.nl.