Kerstmarkt Lions Club Ophelia goed bezocht

Aalsmeer – De kerstmarkt van de Lions Club Ophelia afgelopen zaterdag 9 december in de Historische Tuin mag weer een groot succes genoemd worden. Vele bezoekers mochten welkom geheten worden. Het was zelfs af en toe file lopen. De kassen en ruimtes in het tuinbouwmuseum zijn op zich al geweldig sfeervol en met de verkoop van allerlei leuke (kerst)cadeautjes heerlijk om in rond te slenteren.

Er waren sieraden, portemonnees en tasjes, kaarsen, glaswerk, schilderijen en onder andere boeken te koop. Er waren lekkere (warme) drankjes en hapjes, Radio Aalsmeer verzorgde een live-uitzending vanuit de restaurant-ruimte en de bezoekers werden getrakteerd op optredens van De Kudelkwetters en van Lyda’s Ladies. Ook is een veiling gehouden onder leiding van Coos Buis en kon deelgenomen worden aan een loterij.

Hopelijk heeft de kerstmarkt een mooi bedrag opgeleverd. De Lions Club Ophelia organiseert deze voor een goed doel en dit jaar is dat de Stichting Kinderfondsen Nederland. Volgens de aankondiging zou de kerstmarkt tot zes uur duren, maar menig deelnemer besloot al om tussen vijf uur en half zes op te gaan ruimen. Een beetje jammer, maar begrijpelijk als het stil valt qua bezoekers.

Foto: www.kicksfotos.nl