Kerstlunch ouderen valt in de smaak

Aalsmeer – Op vrijdag 15 december zijn 155 ouderen uit Aalsmeer getrakteerd op een kerstlunch. Deze viergangen lekkernij was georganiseerd door de zussen Wil en Ineke Loogman en zij kregen hierbij hulp van meer dan veertig vrijwilligers. Voor het tweede achtereenvolgende jaar werd de kerstlunch gehouden in The Beach. Er was door de zussen en de vrijwilligers veel zorg besteed aan de aankleding van de zaal. Op de tafels stonden mooie kerststukjes en her en der hingen kerstversieringen.

De lunch was all inclusief, de ouderen zijn van huis opgehaald en na afloop weer naar hun woningen gebracht. De viergangen lunch viel bijzonder goed in de smaak. Er werden veel complimenten gegeven voor de koks en natuurlijk voor de vriendelijke gastvrouwen en gastheren. Leuk vond ook iedereen het bezoek van de kerstman en er klonk applaus bij het zien van de mystery guest.

Plaatsgenoot Gerard Joling verzorgde een optreden en de ouderen (en vrijwilligers) deinden heerlijk met de liedjes mee. Bijzonder was dat Gerard Joling zijn moeder had meegenomen. Na afloop van het optreden nam de zanger alle tijd voor de ouderen en maakten met de meeste van hen een gezellig praatje. Achter de draaitafels deze middag Kees Markman en hij liet horen ook een breed assortiment aan ‘hits van toen’ te hebben.

De kerstlunch werd verder nog opgevrolijkt met een loterij waar diverse prijzen mee te winnen waren. Nagenoeg alle ouderen wisten een prijs te winnen. De cadeaus waren beschikbaar gesteld door bedrijven uit Aalsmeer. Het was al met al een heel gezellige middag waar de ouderen lieten weten van genoten te hebben. De zussen Wil en Ineke vonden het zelf ook geweldig, net als alle vrijwilligers. “Zo leuk om al die blije gezichten te zien. De sfeer was ook zo goed. Fijn om te mogen doen.” Een groot compliment tot slot voor iedereen die op wat voor een manier ook bijgedragen heeft aan dit mooie gebaar voor ouderen. Jullie zijn allemaal kanjers!