KDO beach (handbal) seizoen geopend

De Kwakel – De Beach velden bij KDO zijn weer onder hun wintervachtje vandaan gehaald en het zand ligt er nog net zo mooi bij als vorige zomer! Het park is voorzien van mooie, nieuwe palmbomen. KDO-handbal is afgelopen week begonnen met de eerste Beach trainingen en het gehele KDO Beach park is vanaf heden beschikbaar voor de verhuur. Nieuwe palmbomen

Naast de velden, op de supportersdijkjes, zijn er vijf nieuwe palmbomen geplant op de supportersdijkjes. Er stonden al een aantal bomen, maar sponsor Nieuwkoop Europe zorgde aanvulling. Zo ziet het Beach park er als één geheel en super verzorgd uit! De bomen zijn geplant door arbeid van Bruno Nieuwkoop, Milan Oudendijk, Olof de Roij, René de Jong en Martin de Roij. 

Beach handbal
KDO-handbal traint en speelt al enkele seizoenen op de Beach velden. Beach handbal is een opkomende variant van handbal en wordt in het voor- en naseizoen gespeeld, naast of in plaats van de veldcompetitie. Dit seizoen trainen alle teams vanaf de C-jeugd gedeeltelijke op het zand. De C-jeugd speelt een volledige beach competitie, de A-jeugd een beach/veld competitie en de dames senioren komen uit op het veld.