Inschrijving open voor Kunstroute Aalsmeer

Aalsmeer – KCA nodigt kunstenaars uit om zich in te schrijven voor de 23e editie van de Kunstroute Aalsmeer. Dit jaar zal dit grootste culturele evenement van Aalsmeer plaatsvinden op zaterdag 19 en zondag 20 september. Op ruim 20 bijzondere locaties zullen dan weer vele kunstenaars uit binnen- en buitenland, maar ook musici en dichters hun kunsten vertonen aan duizenden mensen. 

De Kunstroute heeft naam en faam in binnen- en buitenland vanwege de hoge kwaliteit van exposerende kunstenaars. Om dat kwaliteitsniveau te behouden stelt KCA hoge eisen aan de exposerende kunstenaars. Deelnamevoorwaarden en inschrijfformulieren zijn te vinden op de website www.kunstrouteaalsmeer.nl 

25e Verjaardag

KCA viert dit jaar haar 25e verjaardag en daarom worden bezoekers tijdens de Kunstroute op diverse Kunstroute-locaties getrakteerd op voorproefjes van de vele kunst en cultuur pareltjes van KCA in het komende seizoen. Kortom, het belooft een bijzondere Kunstroute te worden, zowel voor de echte kunstliefhebbers als voor genieters van een gezellig cultureel weekend uit met familie en vrienden.