Inschrijven voor 3e Prutrace Kudelstaart

Kudelstaart – De derde Kudelstaartse Prutrace gaat een geweldig evenement worden voor alle Kudelstaarters en omwonenden. Sportieve dorpsbewoners worden door de organisatie uitgedaagd om de prutsloten en hindernissen rondom de velden van RKDES aan de Wim Kandreef uit te komen proberen. Wie worden de de nieuwe Prutkampioenen van Kudelstaart?

Dit jaar vind de Prutrace plaats op zondag 18 juni vanaf 12.00 uur op sportpark Calslagen in Kudelstaart (RKDES). Vorig jaar trok dit evenement zo’n 150 deelnemers en nog veel meer toeschouwers langs de sloten van RKDES. De Prutrace is te vergelijken met het concept waar de ‘mudmasters’ al enige tijd succes mee boeken. Afgelopen jaar heeft ook een groot aantal deelnemers van buiten de regio deelgenomen. Het evenement dat sportiviteit en gezelligheid promoot wordt georganiseerd door de evenementcommissie van RKDES. Ook dit jaar verwacht de organisatie weer veel deelnemers aan dit evenement. Deelname is mogelijk vanaf 12 jaar en kost slechts 5 euro voor 12 tot en met 17 jarigen en 10 euro voor deelnemers van 18 jaar en ouder.

Mike Multi Foundation

Van elke inschrijving zal er 1 euro naar de Mike Multi Foundation gaan en steunt RKDES hiermee de stichting die het mogelijk maakt dat mensen met een lichamelijke en/of verstandelijke beperking kunnen sporten.

De inschrijfperiode is alweer begonnen en de eerste 50 deelnemers hebben zich al aangemeld. Ben je ook geïnteresseerd en zou je meer willen weten over de Prutrace? Een sfeerimpressie is te vinden op de site en ook het inschrijven gaat via www.prutracekudelstaart.nl. Meer informatie nodig? Stuur dan een email naar ecrkdes@gmail.com.