Handbalweekend FIQAS: Goed gescoord!

Aalsmeer – De handballers van FIQAS Aalsmeer kunnen terugkijken op een ‘goed gescoord’ weekend. Zaterdag 9 december speelde Dames 1 thuis in De Bloemhof tegen Bentelo en met deze ploeg hadden de meiden niet heel veel moeite. Aalsmeer was duidelijk sterker. Al snel stond een overtuigende 18-7 op het scorebord. De ploeg uit Bentelo wist zich iets terug te vechten, maar in gevaar is FIQAS nooit geweest. Een mooie overwinning van 32-23 was het resultaat voor Dames 1 in deze eredivisie handbalwedstrijd.

Weer winst Heren 1

Heren 1 was zaterdagavond op bezoek in Panningen voor een wedstrijd in de BeNe League tegen Bevo. Mogelijk heeft de stunt vorige week, winst op koploper OCI Lions, de mannen van het eerste ‘vleugels’ gegeven, want de winst mocht mee naar Aalsmeer. Het was een ‘pittige pot’ handbal en beide ploegen waren aan elkaar gewaagd, maar FIQAS was net de betere ploeg. Eindstand: 30-25.

Feestweekend FIQAS

Op zondag 10 januari maakte Heren 2 het FIQAS feestweekend nog groter. Ook dit team boekte een zege op tegenstander Bevo. Er is gewonnen door Aalsmeer met 27-20. Niet alle handbalwedstrijden zijn zondag gespeeld. Enkele zijn afgelast vanwege de sneeuw. Zo kon de A1 jongens van FIQAS niet in actie komen. V&L zou op bezoek komen in De Bloemhof, maar de ploeg moest verstek laten gaan vanwege het winterse weer. Natuurlijk gaat deze wedstrijd nog wel gespeeld worden.

Voetbal

Vanwege de sneeuw waren zondag ook alle voetbalwedstrijden afgelast. FCA zondag en RKDES zouden beiden thuis in actie komen, maar konden de voetbalschoenen vervangen voor snowboots. De KNVB besloot in de ochtend alle wedstrijden te cancelen. FCA zaterdag kwam wel in actie. De Aalsmeerders gingen op bezoek in Woerden om het op te nemen tegen Sportlust ’46. Geen winst en geen verlies. Eindstand: 1-1.

 

Foto: www.kicksfotos.nl. Dames 1 in actie tegen Bentelo in De Bloemhof.