Handbal: Zaterdag FIQAS in Bloemhof

Aalsmeer – De mannen van FIQAS Aalsmeer sluiten het handbaljaar 2017 af met een thuiswedstrijd: zaterdag 16 december aanstaande spelen ze om 19.15 uur in de Bloemhof tegen het Belgische HC Visé BM. Eerder in het seizoen werd de uitwedstrijd verloren, maar inmiddels staan de Aalsmeerders op plaats drie in de BeNe League en Visé op de zevende plaats. Het onderlinge verschil is echter maar twee punten, dus het belooft bijzonder spannend te worden. Kom kijken en steun de ploeg! Na deze wedstrijd is er voor de mannen winterstop. Ze hervatten de competitie op zaterdag 20 januari 2018.

Dames naar Quintus

De dames van FIQAS Aalsmeer sluiten hun handbaljaar 2017 af met een uitwedstrijd op zondagmiddag 17 december bij het tweede damesteam van Virto/Quintus. Een sterke tegenstander, die op de tweede plaats staat in de Eerste Divisie. Zelf staat FIQAS op de achtste plaats. De wedstrijd, in de Eekhouthal in Kwintsheul, begint om 13.30 uur.

FIQAS 2 naar Hellas

Aanstaande zaterdag 16 december spelen de mannen van FIQAS  Aalsmeer 2 een uitwedstrijd bij AJ Sports Hellas in den Haag. De Haagse ploeg staat momenteel tweede in de eredivisie, waar FIQAS 2 de negende plaats bezet. Eerder in het seizoen wonnen de Aalsmeerse reserves echter wel de thuiswedstrijd (27-25). Dat belooft dus een enerverende partij te worden. De wedstrijd, in de Hellashal, begint om 21.00 uur.

 

Foto: www.kicksfotos.nl. Eerdere wedstrijd tegen Lions.