9 Genomineerden voor Dutch Flower Awards

Aalsmeer – De Dutch Flower Group (DFG) heeft dit jaar weer negen kwekers genomineerd voor haar Dutch Flower Awards 2019. Het is voor de 18e keer dat DFG met deze Awards haar ketenpartners in de schijnwerpers zet. Deze onderscheidingen worden uitgereikt in de categorieën snijbloemen, planten en buitenlandse kwekers.

Gezien het 20-jarig bestaan van DFG dit jaar staat het thema ‘duurzame relatie’ centraal bij de verkiezing. In de categorie Bloemen zijn de nominaties gegaan naar Niels Kreuk B.V., Novastar Lilies en Van der Lugt Lisianthus. In de categorie Planten zijn genomineerd: Eurogreen B.V., Van Geel Orchideeën en Ter Laak Orchids. AQ Roses uit Ethiopië, Flores Silvestres uit Colombia en Saidi Ronen uit Israël zijn de genomineerde buitenlandse partners voor de Dutch Flower Awards.

De feestelijke bekendmaking van de winnaars vindt plaats op de RFH Trade Fair Aalsmeer op donderdag 7 november om 15.00 uur, op de stand van Dutch Flower Group, 18.2. DFG staat na de uitreiking van de Awards stil bij de ketenpartner die speciale erkenning verdient voor haar intensieve en toekomstgerichte samenwerking met de Dutch Flower Group bedrijven. Na de overhandiging van de Dutch Flower Awards zal deze prijs, de Preferred Partner Recognition, worden uitgereikt door Marco van Zijverden, CEO van DFG.