Geef je op voor de Popquiz bij Sjiek aan de Amstel

Uithoorn – Woensdagavond 10 april vanaf 20.00 uur organiseren Ron Leegwater en Meindert van der Zwaard weer de zeer succesvolle en gezellige Popquiz Uithoorn bij Sjiek aan de Amstel. De voorgaande edities waren zeer geslaagd en de sfeer was optimaal. Doe je mee? Herken de hits, de foto’s, de intro’s, de snipperhits, de videoclips en de fragmenten uit de jaren 80 tot en met de hits van nu (met soms een fragment uit de jaren 70). Stel een team samen van minimaal vier tot maximaal zes personen en geef je op d.m.v. een email aan: popquizuithoorn@gmail.com.

De kosten zijn 8 euro p.p. (contant af te rekenen op de avond zelf). Uiteraard zijn er leuke prijzen te winnen en is de avond vooral een feest van herkenning met veel ‘oh ja’ en meezing-momenten.
Geef je snel op want voorgaande keren waren de beschikbare plaatsen snel uitverkocht en moest er een wachtlijst voor diverse teams aangelegd worden. Vol = vol. Vandaar nu al deze vroege opening voor het inschrijven.

“We beloven dat het weer een feestje gaat worden. We zien je graag woensdag 10 april maar vergeet je niet vooraf aan te melden via popquizuithoorn@gmail.com“, aldus Ron en Meindert.

De popquiz start om 20.00 uur, dus kom iets eerder. De zaal is open vanaf 19.30 uur. Volg de popquizmasters ook op Facebook voor meer informatie en binnenkort alvast een aanwijzing. Facebookpagina: ‘Popquiz Uithoorn’.