Kerstverhaal met toneel en koorzang

Aalsmeer – Aanstaande vrijdag 8 december opent de Open Hof kerk haar deuren voor een bijzondere avond waarin te zien én te horen is hoe twee totaal verschillende verenigingen hun krachten hebben gebundeld en een kerstverhaal van Paul Biegel dusdanig hebben bewerkt dat het gezamenlijk kon worden uitgevoerd. Een ‘Eigentijds kerstverhaal in Concert’ is het resultaat!

Unieke samenwerking

Een unieke samenwerking tussen Toneelvereniging Kudelstaart en Aalsmeers vrouwenensemble Davanti die, in de moderne verhaallijn verweven, veel bekende kerstliederen en prachtige Christmas Carols zingt . De kerk aan de Ophelialaan 247 opent haar deuren om 19.30 uur en om 20.00 uur begint het verhaal over een nogal autoritaire en nukkige koning die op zoek is naar het echte kerstgevoel. Hoewel zijn personeel hun uiterste best doen hem tevreden te stellen, blijkt niets te voldoen aan zijn eisen. Uit wanhoop wordt besloten om een kerststal in het paleis te bouwen hetgeen een aardig begin lijkt te zijn. Echter de ogen van de koning worden pas écht geopend wanneer hem een spiegel wordt voorgehouden.

Op zoek naar ware kerstgevoel

Belangstellenden worden van harte uitgenodigd om met de toneel- en koorleden mee te zoeken naar het ware kerstgevoel! Er zijn nog kaarten beschikbaar die, à 10 euro online verkrijgbaar zijn via info@davanti.nl. Mis deze kans niet, de voorstelling is éénmalig! Ook zijn kaarten tot en met donderdag te koop bij Primera op het Poldermeesterplein, Slijterij Wittebol in de Ophelialaan, Bakkerij Vooges en Boekhuis in de Zijdstraat en in Kudelstaart bij Gall&Gall. Vanaf vrijdag alleen nog kaartverkoop voor aanvang van de voorstelling in de kerk. Meer informatie is te vinden op de websites www.davanti.nl en www.toneelverenigingkudelstaart.nl en op de facebookpagina’s van de verenigingen.