D66: ‘Kansen voor iedereen’

Aalsmeer – ‘Kansen voor iedereen’. Dat is de titel van het ambitieuze programma waarvoor D66 zich in de komende raadsperiode in Aalsmeer en Kudelstaart gaat inzetten. En dat doen de sociaal-liberalen met een sterk kandidatenteam. Zoals bij D66 gebruikelijk bepaalden de leden per e-voting de plaats van de kandidaten op de lijst voor de gemeenteraadsverkiezingen. Gisteren werd die volgorde in de Algemene Ledenvergadering bekend gemaakt. Het Programma ‘Kansen voor iedereen’ is hun opdracht voor de komende vier jaar. 

Zo ziet de lijst van D66 Aalsmeer voor de verkiezingen op 21 maart 2018 eruit:

 1. Wilma Alink-Scheltema
 2. Willem Kikkert
 3. Judith Keessen
 4. Pim van Riet
 5. Sybrand de Vries
 6. Joop de Ruiter
 7. Jeffrie van der Tol
 8. Heleny Wingelaar
 9. Harry Stokman
 10. Marco Brouwer
 11. Ulla Eurich
 12. Quinten Bunschoten
 13. Sem van Hest
 14. Rik Rolleman
 15. Frank Steijn
 16. Stefanie van Vliet

Vier zetels
“We gaan voor vier zetels en ik heb er zin in om met dit sterke team campagne te voeren”, zo lijsttrekker Wilma Alink-Scheltema. “Onze ambitie is ‘Kansen voor iedereen’. Kansengelijkheid is nog lang geen realiteit in deze gemeente. Daarom zetten we volop in op preventie, goed onderwijs, een sterke circulaire economie met veel nieuwe kansen op werk en een duurzame, groene leefomgeving waar iedereen prettig en betaalbaar kan wonen. En: inwoners krijgen van D66 een stevige vinger in de pap.”

 

Op de foto staand v.l.n.r. Jeffrie van der Tol, Joop de Ruiter, Wilma Alink-Scheltema, Pim van Riet; zittend v.l.n.r.: Judith Keessen, Sybrand de Vries, Willem Kikkert, Heleny Wingelaar