Boek ‘Luotisade’ door Kudelstaartse

 

Aalsmeer – Op 9 april debuteerde Natascha van Limpt met ‘Luotisade – Schaduwen der Verdoemenis’. Tijdens een Trolls & Pirate Party, waarvoor een groot deel van de aanwezige gasten zich in stijl gekleed had, overhandigde Natascha het eerste exemplaar van haar boek aan haar jongere broer Lars.

‘Luotisade – Schaduwen der Verdoemenis’: Aan het sterfbed van haar moeder krijgt Eleanor te horen dat ze nog een broer heeft. Tijd om vragen te stellen is er niet: het dorp wordt aangevallen door trollen en met de grond gelijk gemaakt. De jonge vrouw vlucht weg en bijt zich vast in de zoektocht naar haar broer. Op haar weg ontmoet ze Brian, een jonge piraat met een voor hem ondraaglijk geheim. Wanneer zij voor de poorten van De Verdoemenis staan, beseffen zij dat er geen weg terug is.

Over de auteur

Natascha van Limpt, geboren 1990 in Kudelstaart, heeft archeologie gestudeerd aan de universiteit van Leiden. Natascha is dol op reizen en bezoekt graag verre landen, een inspiratiebron voor haar passie: schrijven. In 2008 heeft zij samen met haar jongere broer de verhaallijn uitgedacht voor Luotisade, een trilogie, waar Schaduwen der Verdoemenis het eerste deel van is. Opvallend element is het ontbreken van magie. Op deze manier hoopt Natascha het Fantasy-boek toegankelijk te maken voor Christenen, zodat ook zij van fantastische verhalen kunnen genieten.