Beginnerscursus hardlopen bij AV Aalsmeer

Aalsmeer – Atletiekvereniging Aalsmeer organiseert een beginnerscursus hardlopen. De cursus duurt zes weken en start op zaterdag 14 januari. De deelnemers beginnen bij nul en werken toe naar 20 minuten aan een stuk hardlopen. Iedereen kan meedoen, leeftijd en conditie maken niet uit. Bij de trainingen staan enthousiasme, gezelligheid en een verantwoorde opbouw voorop.

De training op zaterdag van 9.00 tot 10.30 uur op de atletiekbaan aan de Sportlaan en staat onder leiding van een ervaren trainer. Daarnaast krijgen de deelnemers een trainingsschema en informatie over diverse onderwerpen die met hardlopen te maken hebben, zoals kleding en schoenen, voeding en afvallen, trainen met een schema, blessures en blessurepreventie. Samen trainen is gezellig, inspirerend en motiverend. En bovendien: met de juiste begeleiding en ‘een stok achter de deur’ gaat het doel zeker gehaald worden! 

Kijk op www.avaalsmeer.nl voor alle informatie en het inschrijfformulier. Aanmelden kan via e-mail maaike.vertregt@gmail.com of telefonisch bij Maaike (06-34030118).

Op zaterdagmorgen op de atletiekbaan. Foto: AV Aalsmeer