Beachvoetbaltoernooi voor kinderen

Aalsmeer – In de winter toch in je korte broek op het strand? Op zaterdag 23 december organiseert The Beach een beachvoetbaltoernooi voor kinderen tussen de 8 en 11 jaar oud. Dit toernooi duurt van 10.00 tot 16.30 uur.

Het is alweer de derde editie van de Beachsoccer Kids Cup en het wordt groter dan ooit! Meer teams, meer actie, meer doelpunten en meer side events. Van het slechte weer heb je geen last, want dit fantastische toernooi wordt gespeeld op de verwarmde beachcourts van The Beach, waar je met een dak boven je hoofd, lekker warm en droog zelfs in de winter kan voetballen.

Van 10.00 tot 13.00 uur zijn de teams van 8- en 9-jarigen aan de beurt, waarna ’s middags van 13.30 tot 16.30 de teams van 10- en 11 jarigen mogen komen scoren. De teams bestaan uit vijf spelers met minimaal één begeleider.

Het inschrijfgeld voor dit toffe toernooi is slechts 30 euro per team. Meedoen? Mail naar Sportief@beach.nl en vermeld de teamnaam voor het toernooi, de vereniging, de leeftijdscategorie en de contactgegevens van de begeleider. Er is ruimte voor 30 teams per leeftijdscategorie, dus schrijf je snel in, want de inschrijvingen sluiten op 13 december en vol is vol!