Afscheid voorzitter bij Wereldwinkel

Aalsmeer – Vorige week heeft Miekje Hoffscholte na bijna 20 jaar voorzitterschap van de stichting Wereldwinkel Aalsmeer haar taken overgedragen aan Herman Beijerbergen en Karin de Veij. Zij gaan als voorzittersduo, samen met de ruim 40 vrijwilligers, op dezelfde voet verder met het runnen van de fairtrade speciaalzaak in de Zijdstraat.

Doorzettingsvermogen 

Sinds het voorjaar van 1998 werkt Miekje aan de promotie en verkoop van fairtrade in Aalsmeer. Zij wordt geroemd vanwege haar positiviteit, doorzettingsvermogen en daadkracht. Dankzij haar ondernemersdurf en haar overtuiging dat eerlijke handel bijdraagt aan een betere wereld heeft Aalsmeer misschien wel de grootste en mooiste Wereldwinkel van Nederland en daar zijn het bestuur en de medewerkers van de Wereldwinkel heel trots op.

Invalkracht

Tijdens een fairtrade maaltijd met de medewerkers ontving Miekje een bloemetje en een passend cadeau als dank voor de inzet van al haar kwaliteiten, haar netwerk en haar tijd voor de Wereldwinkel Aalsmeer. Ze blijft gelukkig nog actief als invalkracht dus u kunt Miekje nog gewoon treffen in de Wereldwinkel.

Foto: Miekje Hoffscholte (rechts bij de kaarten) met alle vrijwilligers van de Wereldwinkel.