Actie Jente, Zoë en Fleur voor Serious Request

Aalsmeer – Ook dit jaar doet het Alkwin Kollege in Uithoorn met haar leerlingen uit de tweede leerlaag weer haar best om een mooi geldbedrag in te zamelen voor de actie van 3FM Serious Request.

Afgelopen zaterdag 9 december stonden de leerlingen Jente Franken, Zoë Wegbrands en Fleur Snoek van 2VWO op het Poldermeesterplein in Aalsmeer-Oosteinde. Van de manager van Albert Heyn in het winkelcentrum in Nieuw Oosteinde mochten zij beschut tegen regen en hagel voor de winkelpui staan met hun stalletje met zelfgemaakte kerstartikelen, tulpen en cactussen.

In de dagen ervoor waren zij druk in de weer geweest met het knutselen van deze feestelijke waxinelichthoudertjes. De gedoneerde beglitterde- en kerstgekleurde cactussen en prachtige tulpen vonden gretig aftrek.

Na een zeer koude dag met dito voeten en handen kon de kassa geteld worden: de opbrengst van deze enthousiaste drie meiden was 420 euro. Een prachtig resultaat wat ongetwijfeld met de andere acties van medeleerlingen tot een prachtig totaalbedrag zal leiden voor Serious Request.