4 Trampolineteams Omnia naar NK

Aalsmeer – Wat een topdag was het zaterdag 11 november in Bunschoten. De trampolineteams in de C,- D- en E-klasse van SV Omnia 2000 presteerden goed op hun derde plaatsingswedstrijd in Bunschoten. Maar liefst vier Omnia-teams hebben zich geplaatst voor het Nederlands Kampioenschap teams trampolinespringen.  De leden van het C1-team (Amber, Marlies, Casper, Lisa) moesten als eerste laten zien wat ze in huis hebben. Zij werden knap eerste!

Teun, Sem, Finn-Julien en Sabine van team C2 waren daarna aan de beurt en scoorden een bronzen medaille. Ook team D4 (Sarah, Kiki, Jay, Joey) verzekerde zich met een derde plaats in Bunschoten van deelname aan het NK.

En hoewel Katelijne, Alyssa, Alyssa en Eliane van het E7-team met hun vijfde plaats op 11 november naast de medailles grepen, wisten ze zich toch te plaatsen voor het NK. Al met al prestaties om trots op te zijn, zeker omdat in 2016 slechts één team van SV Omnia 2000 aan het NK mocht deelnemen.

Nog spannend voor B-team

Het B-team heeft op 25 november nog een laatste plaatsingswedstrijd. Die dag wordt duidelijk of ook zij op 9 december naar het NK gaan.