Zoom-workshop ‘Omgaan met Pesten’

Regio – Pesten. Het is helaas van alle tijden. Welke signalen geven aan dat je kind mogelijk gepest wordt of zelf meedoet aan het pesten van anderen? Wanneer moet je als ouder ingrijpen? En op welke manier kun je de weerbaarheid van je kind vergroten? Op welke manier kun je met je zoon of dochter in gesprek gaan?

In deze online workshop delen we inzichten over pesten. We spreken over fysieke en verbale pesterijen, maar ook over pesten via sociale media. Deze workshop bevat praktische tips om je kind te beschermen. Bovendien delen we ervaringen over omgaan met de moderne uitdagingen. Hulp en begeleiding bieden aan je kind kan een enorm verschil maken. Pesten hoort er niet bij en de langetermijneffecten kunnen diepe sporen nalaten. Dat willen we met elkaar voorkomen.

Schrijf je in voor deze workshop en doe mee!
De Zoom-workshop wordt begeleid door Cindy Wijman van Master Your Mind Coaching. Cindy zet zich als pestcoach in voor diegene die te maken hebben (gehad) met pesten. Zelf is zij als kind gepest en heeft daar 20 jaar lang last van gehad, met drie keer een burn-out en PTSS als gevolg. Inmiddels heeft zij dat met de super effectieve Destination coaching methode opgelost en is zij zelf ook gecertificeerd Destination coach. Cindy wil voorkomen dat iemand jarenlang last heeft van de gevolgen van pesten. Cindy: “Iedereen hoort zich vrij te voelen om zichzelf te zijn.”

Deze Zoom-workshop vindt online plaats op donderdagavond 18 april van 20.00 tot 21.30 uur. Deelname is gratis na aanmelding via de website derondevenen.ouderslokaal.nl. Voor meer informatie bekijk onze website of mail naar info@ouderslokaal.nl