Zondagmiddagconcert ‘Een nieuwe lente, een nieuw geluid’

De Ronde Venen – Het zevende concert in de reeks Zondagmiddagconcerten wordt verzorgd door de jonge getalenteerde violist Fátima Judit Hernández Silva uit Mexico en organist Pietro Paganini uit Italië. Zij zullen met voornamelijk Duitse muziek van grote componisten als Bruhns, Bach en Beethoven, de lente bij ons brengen.

Dit concert komt in de plaats van het aangekondigde concert. Stephan van de Wijgert, organist èn artistiek leider van deze concertreeks, zou op deze zondag het concert ‘Mozart en de koning der instrumenten ‘verzorgen. Een hardnekkige schouderblessure maakt hem dit onmogelijk.

De kerk is om 14.30 uur open. Het concert is vrij toegankelijk en na afloop treffen we u zoals gebruikelijk in de S.e.T. Residentie naast de kerk voor een drankje en een hapje. U kunt daar Fátima Judit Hernández Silva en Pietro Paganini ontmoeten.

Bij elk concert is er een deurcollectie, deze keer bestemd voor Inloophuis ‘t Anker, een veilige en warme ontmoetingsplek voor mensen die op de een of andere manier ‘geraakt’ zijn door kanker. Zie daarvoor ook de website www.inloophuishetanker.nl.