Voor 6e keer Open Keezkampioenschap

Uithoorn – Team Samen Sterker organiseert samen met de Club van 100 van Legmeervogels op vrijdagavond 2 februari 2018 voor de zesde keer het jaarlijkse open Keezkampioenschap van Uithoorn voor koppels. Net als voorgaande jaren stelt voetbalvereniging Legmeervogels haar clubhuis aan de Randhoornweg hiervoor weer gratis beschikbaar.

En ook nu gaat de hele opbrengst naar het goede doel. Dit jaar koos Team Samen Sterker voor een project dicht bij huis: de opbrengst zal worden aangewend voor het realiseren van nieuwe kinderspeeltoestellen op Sportpark ‘De Randhoorn’.
Tweevoudig titelverdediger ‘Team Beauty en the Beast’ met Rick en Quinty Veerhuis zal ongetwijfeld erop gebrand zijn om het kampioenschap voor de derde keer in de wacht te slepen, maar de concurrentie is groot.

Open vraag
Welk team zich op 2 februari 2018 Kampioen van Uithoorn mag noemen, is dan ook een volledig open vraag. Natuurlijk gaan de deelnemers voor de winst, maar bovenal staat dit evenement in het teken van een avondje ouderwetse gezelligheid voor jong en oud. Het toernooi in de kantine van Legmeervogels begint om 19.30 uur. Net als voorgaande jaren er wordt gespeeld in teams van twee personen.

Ben je echter alleen, dan is dat geen probleem. Je kunt je gewoon opgeven en de organisatie zal vervolgens een speler aan je koppelen. De inschrijving voor het toernooi is inmiddels geopend en sluit uiterlijk op zondag 28 januari om 0.00 uur of eerder als het maximale aantal deelnemers is bereikt. Dat laatste is zeer aannemelijk, omdat het populaire toernooi in de voorgaande jaren al binnen enkele weken helemaal vol zat. Gezien het aantal aanmeldingen dat nu meteen al binnenkomt, ziet het er naar uit dat dat de inschrijving, net als vorig jaar, ruim voor 28 januari zal sluiten. Het is dus zaak om je snel op te geven als je tenminste verzekerd wilt zijn van deelname. Inschrijving vindt plaats op volgorde van binnenkomst en vol is vol!

Inschrijven
Inschrijfformulieren zijn verkrijgbaar bij alle leden van Team Samen Sterker en in de kantine van Legmeervogels. Het formulier is bovendien te downloaden op de facebookpagina van Team Samen Sterker (www.facebook.com/TeamSamenSterker). Meer hierover woensdag 13 december in de Nieuwe Meerbode.