Winkelcentrum Zijdelwaard feestelijk heropend

Uithoorn. Vrijdagmiddag is het geheel gerenoveerde winkelcentrum Zijdelwaard feestelijk heropend. Eigenlijk waren het twee openingsmomenten op vrijdag. De eerste was om 12.00 uur; toen werd een 25 meter lange taart door burgemeester Dagmar Oudshoorn aangesneden die het eerste stukje kreeg, het tweede was voor de voorzitter van de winkeliersvereniging, Marieke van der Wurff. De immense taart was door bakker Hulleman speciaal voor deze gelegenheid gemaakt. Daarna kregen alle bezoekers een stukje van het overigens overheerlijke gebak aangeboden. Tezamen met gratis koffie of thee.
Rond 16.00 uur was er het moment voor de ‘eigenlijke’ heropening van het winkelcentrum in de hal voor supermarkt Jumbo waar een podium was opgezet. Met een gezamenlijk druk op de knop door Marieke van der Wurff en wethouder Polak werd in een met belangstellenden afgeladen hal een spetterende en kleurrijke show tot leven gebracht met een knallende confettiregen als afsluitende actie. Daarmee was het winkelcentrum officieel ‘heropend’.
Zaterdagmiddag 21 mei was er ter gelegenheid van de heropening van alles te doen in het winkelcentrum, met stands van de wereldwinkel, modeshows en stijladviezen van de bekende stylist Fred van Leer, etc. Dat heeft veel publiek naar het winkelcentrum getrokken. Woensdag 25 mei wordt er van 12.00 tot 17.00 uur tot slot nog een feestelijke middag voor kinderen georganiseerd in het winkelcentrum.