VVD’s Amstelland in gesprek over regio

Amstelland – Zaterdag 31 januari vond er in Brasserie Paardenburg in Ouderkerk een bijeenkomst plaats van VVD fracties, bestuurders en wethouders van de gemeentes Ouder-Amstel, Diemen, Uithoorn, Aalsmeer en Amstelveen.

Op een plezierige wijze werden tal van regionale onderwerpen besproken. Centraal stond de dienstverlening aan de inwoners van de betrokken gemeentes en hoe de VVD deze verder kan verbeteren. Op de zuidflank van Amsterdam zijn er veel zaken die een gemeenschappelijk belang hebben. Infrastructuur en de relatie met de luchthaven Schiphol behoren daartoe maar ook de bestaande en mogelijk toekomstige samenwerkingsverbanden.

Zo werd ook de ambtelijke samenwerking tussen Aalsmeer en Amstelveen en ook de komende ambtelijke samenwerking tussen Diemen, Uithoorn en Ouder-Amstel besproken. De lijsttrekker van de VVD voor de verkiezingen voor waterschap Amstel Gooi en Vecht, Ariane Hoog sprak de aanwezigen toe over het belang van het waterschap en het gaan stemmen voor deze verkiezingen. Alle aanwezigen roepen de inwoners van hun gemeentes op om op 18 maart te gaan stemmen voor de provinciale staten en de waterschappen.

 

Foto: Alle aanwezigen met op voorste rij vierde van links Ariane Hoog, de lijsttrekker van de VVD voor verkiezingen Waterschap  Amstel, Gooi en Vecht.