Veiling laatste event voor Buro Aalsmeer

Aalsmeer – Ruim 35 jaar lang organiseerde Buro Aalsmeer evenementen als bedrijfsfeesten, openingen, product-presentaties, themafeesten en roadshows. Als inwoner van Aalsmeer zal je dus geheid een keer een partij ballonnen of een luchtkussen van dit bedrijf zijn tegen gekomen. Eind augustus kwam er helaas een einde aan het langdurige feest van Buro Aalsmeer. Na het faillissement wordt nu het laatste evenement gehouden: een online veiling van de gehele inboedel.

Eerste kavels online

Het veilingbedrijf Onlineveilingen uit Groningen is ingeschakeld om de boedel via hun veilingplatform te veilen. De eerste kavels afkomstig uit de 900 vierkante meter grote loods staan inmiddels online. Onder andere trapauto’s, professioneel beeld, licht en geluid, horeca apparatuur, sinterklaaskleding, decoratie, een finishboog en een decoratieve eend worden te koop aangeboden.

Twee kijkdagen

Voor geïnteresseerden worden er twee kijkdagen georganiseerd. Aanstaande zaterdag 28 oktober van 11.00 tot 15.00 uur en donderdag 2 november van17.00 tot 19.00 uur kan een kijkje genomen worden aan de Grote Poellaan 9 te Rijsenhout.

Meer informatie over deze veiling is te vinden op de website: www.onlineveilingmeester.nl.