Uniek Verkeersbord voor Knotgroep Uithoorn

Uithoorn – Al 45 jaar knot in en rond Uithoorn de knotgroep met die naam. En nu hebben ze er ook nog een uniek verkeersbord bij. Een bord dat het verkeer waarschuwt voor de acties van knottende vrouwen en mannen. In Nederland bestond dit bord nog niet. Nú, in Uithoorn, wél! Vanaf nu kan de Knotgroep Uithoorn de passanten waarschuwen voor vallende takken op de weg. Vanuit de Gemeentewerf hebben Marcel en Willem dit cadeau gegeven voor ons 45-jarig feestje.

Op zaterdagochtend was het eerst van 9 tot 12 in de druilerige regen echt knotten. En daarna een leuk feestje in de Werkschuur en een tent. Door de stormachtige wind de dag ervóór liep die tent nog grote schade op, maar gelukkig kon Gerrit Burggraaf in zijn Zeilmakerij deze tent binnen een uur weer keurig repareren.

Zo liep het feestje als een trein met stimulerende praatjes van wethouder Hans Bouma en van LNH boswachter Peter Mol, met een nieuw knotters-lied, met een eigen filmpje over wilgen takken en olifanten in Artis en met lekkere hapjes waarvoor Slagerij Heemskerk had gezorgd. Al met al een mooi feest, als afsluiting van het 45e knotseizoen van de Knotgroep Uithoorn.