Indoor toernooi KDO voor Kanjerwens

De Kwakel – Om het nieuwe jaar 2018 sportief in te luiden, worden in de eerste week van januari twee nieuwe zaalvoetbaltoernooien gespeeld. MB events organiseert In de sporthal op het sportcomplex van SV KDO op woensdag 3 januari een Onder-12 en op donderdag 4 januari een Onder-13 zaalvoetbaltoernooi. Talenten uit de regio (en daarbuiten) kunnen zich onderscheiden door hun voetbalkunsten te tonen.

Zieke kinderen
En zo mogelijk nog belangrijker: beide wedstrijddagen staan in het teken van de Stichting Kanjerwens! Deze Stichting zamelt geld in om wensen te kunnen vervullen van ernstig zieke kinderen en kinderen die (gelukkig!) genezen zijn van een ernstige ziekte. Zowel de inschrijfgelden van alle teams, als de toegangsgelden van het publiek (€ 1,- pp), maar ook het geld dat ingezameld in de speciale collectebussen bij de ingangen van de zaal, komen volledig ten goede aan de Stichting.

Deelnemers
Deelnemende teams naast KDO zijn onder andere DSOV, Roda ’23 en ASV de Dijk. Op donderdag mogen wij zelfs FC Marlene uit Heerhugowaard, uitkomend in de eredivisie zaalvoetbal, begroeten. De wedstrijden worden op beide dagen van 11.00 tot 16.00 uur gespeeld en duren 12 minuten. Het beloven twee spannende, sportieve dagen te worden.